torstai 15. marraskuuta 2018

somepohdintaa

Yhhhh välillä nää somehommat vaan puistattaa oikein urakalla. Facebookin poistaisin ellei siellä olisi useampaa työhön liittyvää ryhmää(, joita ei jostain syystä saada liikutettua jollekin toiselle platformille blaah). Valitettavasti varsinkin pienten tapahtumien markkinointi tapahtuu nykyään tätä kanavaa käyttäen. Tuskastuttavaa. Nyt joku koodari vaan hyvä tapahtuma-app kasaan ja kaikki pois lärvikirjasta. Mulla ei ees ne yksityisyysjutut kiinnosta, en oo koskaan mitään kummempia tietoja itsenstäni sinne levitettäväksi laittanut. Mie en vaan jaksa sitä että etusivu ja muut on täynnä ihan turhaa paskaa jota ei kiinnosta lukea.

Instagramin kanssa oon jotenkin tehnyt rauhan, vaikka sillon aikanaan sitä vastaan olinkin. Enpä olisi koko paikkaan tiliäkään tehnyt ellen olisi hävinnyt vetoa... (Ei se mulla mitenkään kaduta.) Oli miten oli, senkin kohdalla on tullut saatua niin epäasiallisia ja kuvottavia kommentteja ihan vierailta ihmisiltä, ettei oikein sekään aina todellakaan jaksa innostaa. Onneksi ratkaisu kuitenkin oli aika helppo. Tili yksityiseksi. Eipä tarvitse enää randomien paskaviestejä poistella eikä lueskella kun taas joku apina käyttää instagramia treffipalveluna. Ihan käsittämätöntä omasta mielestä, että lähestytään jonku instagramin kautta treffimielessä hyi. Sinänsä oma tili tuli laitettua yksityiseksi senkin takia kun vastaan on tullut paljon näitä kuvien kopiointi -juttuja, oli niitä sitten otettu vaan omiin runkkumateriaaleihin tai ihan esiinnytty kuvissa olevana henkilönä. Ylilaudalle vaan kaikkien urpojen materiaaliksi kun ei omat jutut riitä.

On tää maailma vaan hieno paikka..................

Mutta eipä siinä, kukaan ei pakota olemaan mukana näillä sivustoilla eikä myöskään määritä sitä miten paljon niitä käyttää. Tietokoneella ja puhelimellakin voi tehdä miljoonaa mielenkiintoisempaa asiaa.

Ei kommentteja: