perjantai 20. syyskuuta 2013

hellurei ja hellät tunteet

...viime aikoina on ollut niin helliä ja onnellisia tunteita, ettei oo tosiaan saanu istuttua koneella. Ei sitten yhtään. Mutta nyt ensimmäisen rauhallisen hetken (ja koska Aten tietokone sopivasti minua tuosta lattialta kutsui eikä ole tällä sekunnilla nyt yhtään mitään muutakaan tekemistä....... kohta on taas voin luvata) tullessa päätin vähän avautua tännekin. Kaikki kesän kuvat ja tekstit ovat edelleen tulossa, ja tulevat myös, muuuutta tämä neiti on vielä reissussa ja seikkailee seikkailunsa loppuun ennen kuin alkaa päivittää blogiaan. Nii että vittu.

Anygays! Elämä on ihanaa.

Siinäpä se tärkein, mutta vähän ehkä nyt aion jopa tarkentaa, koska minulla on siihen aikaa. Muutto on edelleen ehkä ihanin päätös pitkään aikaan. Sitä odotellessa (ja sitä, että pääsisin sinne Rovaniemelle nyt edes paikalle aahhaha) lämmittää kuitenkin Helsinki ja moni muu asia. Sinänsä Helsinki ei kyllä kaupunkina lämmitä, enemmänkin väsyttää ja viilentää, MUTTA täältä löytyy niin lämpimiä ihmisiä, ettei tuo kylmä tuuli ja syksy vaivaa pätkääkään. Sinänsä tuuli ei minua koskaan ole ahdistanutkaan, enemmänkin rauhoittaa. Syysmyrskyt huuuhhhuh! Vähän harmittaa kun pohjoisessa taitaa paras ruska jo olla (eikä ole kohta enää) ja täällä se vielä tekee tuloaan, mutta katsotaan miten käy. Sunnuntaina kuitenkin lentokone minut vie nyt lopulta sinne Rovaniemellekin.

Mmmmjaha, nyt tuli Aten pikkuveli takaisin kaupasta, saattaapi olla että keskeytyy tämä tekstin kirjoittaminen juuri tällä sekunnilla ja hinaudun tuonne sohvalle koska HIMYM<3

Olkaapa kiltisti (älkää olko) ja tärkein tulikin jo sanottua, mutta toistan sen koska saatana.


Elämä on ihanaa

ja syksy tulee.


Nääääääin paljon sydämiä sille.

Ei kommentteja: