maanantai 15. heinäkuuta 2013

yöllisiä onnellisia levottomuuskohtauksia

AAAAAARGH! God damn, tästä nukkumisesta ei tule taas yhtään mitään.

Päässä pyörii niin monta ihanaa asiaa, ettei nukkumatti pääse lähellekään. Irene sen sijaan mumisee metrin päässä unissaan oikein sujuvasti. Missähän se koira viilettää............

Yhtäkkiä tuli ikävä laittoman montaa ihmistä, mutta enemmän sillä hyvällä kuin huonolla tavalla. Vitsi mitä suunnitelmia mulla onkaan, kuhan pääsen Helsinkiin pyörähtämään. Mä mm. aion tuijottaa tiettyjen ihmisten naamoja taukoamatta ainakin pari päivää. Jos vaikka lähtisi sitten siitä suunnittelemaan ehkä jotain muutakin.

Sitä ennen sielunhoitoa Päivärannassa ja tällä kertaa ihan sen OMAN sielun lepuuttamista. Sitten ihan toisenlaiseen sielunhoitoon Savonlinnan oopperajuhlille. Uuuuuuuaaaaaaaa! Ja sitten Helsinkiin tuijottamaan niitä naamoja..................sounds like a plan to me!

Täällä Päivärannassa saa nauttia pikkusiskojen, isän ja äidin, isoäidin ja kummitädin seurasta. Varsinkin kummitädin näkemistä odotan kuin kuuta nousevaa, minun henkinen tuki on Suomessa kylässä<3. (Ja siis joo, me puhutaan tässä muutama seuraava päivä siitä Jeesuksesta sitten.) Kummitädistä joskus toiste lisää, oman tekstin arvoinen nainen.

Mielessä pyörii tulevat seikkailut, monien uusien ja vanhojen ystävien naamat, menneet kesän ilot ja surut, oma koira kainalossa, outoja pilviverhoja, takahuoneen katto, kirjahyllyt täynnä kirjoja, huoneissa tuoksuu koti, isän villapaita päällä ja Siljalta unohtuneet parittomat villasukat jalassa. (Palautan nää Silja kyllä, don't worry.) Epämääräisiä unikuvia ja pakottava tarve laittaa puhelin jo päälle.

Jo 24h tavoittamattomissa tekee päälle ihmeitä.

Ei kommentteja: