keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

hakuaikoja ja kesäkalenteria

Tuntuu jotenkin tuskastuttavalta, että näin keväällä joutuu suunnittelemaan ens syksyä. Okei, ei mulla sinänsä ollut mitään ongelmia täyttää hakupapereita, mutta en millään haluais ajatella kesän yli. Hyvä jos edes kesään asti. Oon tosin tullut nyt siihen tulokseen, että on jo kevät (kalenterin mukaan ainakin), vaikka takatalvi taas yllättikin hetkellisesti. Lumisadetta ja lokkien huutoa, how confusing.

Nyt kuitenkin hakujutut on ohi, joten minäkin käännän katsettani vähitellen kohti kesää. Pitäis tehdä kesäkalenteri, kun tuo ihana lukuvuosikalenterini loppuu taas kesäkuun loppuun, ja olisi kiva saada paperille ihan kesäkuukaudet ja kirjoitella sinne sitten suunnitelmiaan. Todennäköisesti taas teen sellaisen kunnon seinäkalenterin, että kesästä haaveillessaan sitä voi huoneen seinältä tuijotella.

Väkisinkin tässä nyt jo kesää miettiessäni tuun siihen tulokseen, että liikaa kaikkea ja kaikki päällekäin. Miksi oi miksi tässä käy aina näin? (Ehkä siksi, että neidillä on pakkomielle mennä jokaiseen mahdolliseen paikkaan?) Täytyy toivoa, että sitä jotenkin taas saisi menonsa järjestykseen. Valitettavasti kesää kun on pakko vähän suunnitella, ja selvitellä matkojen/festareiden päivämääriä (ainakin niiden, joille kokee tarvetta päästä), ettei vaan kävisi niin, että missaa jotain huipputärkeetä. No, siitäkin varmasti selviäisi, mutta itse en halua ottaa sitä riskiä. Kaiken lisäksi kesäkalenteria tehdessä saa haaveilla kesästä, muistella viime kesää ja kirjoittaa erivärisillä tusseilla!

Nyt kun vielä en ole masentunut päivämäärien päällekäisyyksistä tai rahapulasta (molemmat odotettavissa), voin kirjoitella kesähaaveilulistaa; haluan musiikki- ja leffafestareille (monille!), päivärantaan, ulkomaille, liftaamaan suomessa ja ulkomailla, junailemaan, uimaan järvessä ja meressä, ottamaan aurinkoa, eksyä, nukkua teltassa ja taivasalla, soutamaan, piknikille, alppipuistoon ja ruttikseen istuskelemaan, viiniä puistossa, kaljaa laiturilla, vaatteet päällä uimaan, savu- ja rantasaunaan, polkupyöräilemään, ulkoilmakeikalle, hölmöillä, käyttää mekkoja, kulkea ilman kenkiä, ruskettua ja nauttia lämmöstä.


Ei kommentteja: