sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tommi tuli käymään meillä. Toi mulle ison kahvin ja appelsiineja. Oikeestaan mitään sen kummallisempaa ei tähän aikaan päivästä aamupalaksi tarvitse. Se kehuu kettusiskon parvea ja nauraa mun vielä hyvin keskeneräiselle järjestykselle huoneessa. Tomminkin mielestä meidän varastama sohva on suhteellisen hirveä ilmestys. Yllättävän mukava istua kuitenkin.
Tommin lähdettyä jään vielä istuskelemaan olohuoneeseen. Kyllä. Tästä kämpästä minä saan itselleni kodin rakennettua, vaikka huoneeni onkin vielä ihan vaiheessa. Vähitellen. 
Aurinko paistaa ikkunasta suoraa sisään ja värjää kaiken ihan kullan väriseksi. Kevät siellä näyttäisi oikeasti olevan, ja kesä on kokoajan lähempänä. Sotken jotain epämääräistä vielä luonnoslehtiölle ja päätän tänään aloittaa kesäkalenterin tekemisen. 
Nyt kuitenkin on lähdettävä kohti toimistoa ja hallituksen kokousta. Pääsee näkemään pitkästä aikaa taas isoa porukkaa töistä. Töiden jälkeen pitäisi vielä nähdä paria ihmistä, joiden seura antaa aina elinvoimaa. Ja myöhään illalla täytyy käydä varastamassa vielä lipasto.
Päivästä saa yllättävän onnellisen muutaman ihmisen naamalla, auringolla, ipodilla ja toimivilla kuulokkeilla, lämpimällä kotikololla ja eilisen tamppauksen muistoilla.

Ei kommentteja: