lauantai 15. marraskuuta 2014

marraskuisia havaintoja!

...ihan näinkin pöljästi listan muodossa, koska mulla ei vieläkään kiinnosta istua koneella. Sit kun pääsen oman ah niin ihanan läppärini viereen, tai saadaan rauhoitettua meininkiä sen verran, että tässä viitsii kirjoittaa, niin katsotaa. Lässynlää, täältä pesee;

- tämän vuoden lokakuu oli koko vuoden paras kuukausi fiiliksen ja meininkien puolesta. käkääk! ei marraskuu vaan lokakuu. hämmentävää, mut itseasiassa aika loogista. marraskuuhun liittyy pientä hartioiden jumitusta ja päänsisäistä ahdistusta, johtuen punkkauspaikasta. mut luulin lokakuussa vielä et on ehkä alkusyksy, jos sitäkään. kesä alko oikeestaan vasta elokuussa, niin tässä tullaan nyt sitte vähä niinku jäljessä. eipä haittaa.
- mie oikeesti luulin olevani tämän maan viimeinen merirosvo. uskoin kyllä niiden olemassaoloon (vähän niinku yksisarvisiinki), mut en ollu tavannu. nyt oon tavannut tutustunut ja tykästynyt. (myöskin yksisarviseen, mut siitä on jo hetki!)
- leevi on ihana kissa
- oon mie allekirjoittanut vuokrasopparin uuteen kämppään, mut kenellekään (melkein) en oo kertonu missä tää paikka sijaitsee. 42.
- ihastuin ouluun ja rakastuin tampereeseen. ouluun en muuttais ikinä ja tampereelle muutosta aloin tosissani haaveilla.
- sossunpapereiden takapuolelle on hyvä kirjoittaa matkapäiväkirjaa
- kesän työtunneista en oo saanu palkkaa vieläkään
- 23 & 23 -kaulaliinat pitää lämpimänä
- on kyllä muutenki ollu sellanen shamaanisyksy (taas kerran), että meinaa pää hajota. kuvittelin ettei viime syksyn meiningeistä vois mennä enää hullummaks, mut olinki niin väärässä kuin vain voi olla. tänä syksynä oon oikeesti ollut sellanen onneliinipallero ettei mitään järkeä
- valokuvia on 1.10.-15.11. tuolla kameran muistikortilla melken 2000. kuhan on aikaa ja oma läppäri nassun edessä ni läiskin kyllä lemppareita tännekin, no worries!

Nyt mä kuitenki lähen härväämään jotain muuta, ei jaksa tätä valkoista näyttöä tällä(kään) kertaa tuijottaa pidempään. Toivottavasti kaikilla on hauskaa ja elämästä löytyy näin marraskuisiin iltoihin valoa. Tiedän toistavani itseäni, mutta muistakaa kynttilät, kirjat, punaviini, hyvät teet, ulkoillessa (sekin on tärkeetäääää) huppu(!), villasukat, takkatuli (jos mahdollista) ja ystävien seura. Niiden oikeiden ystävien! 

Marraskuussa sitä alkaa luonto valmistautua talviunille, joten koittakaapa kaikki riehuakat ja -ukot muistaa kans et tarviitte unta enemmän ja ottakaa ylipäätään vähä rauhallisemmin, se aurinko ei enää anna sitä virtaa niinku kesällä. Ja jos ihan hullu hätä tulee (tai vaikkei olis hätäkään) ja kokee että siitä ois apua, saa testata, niin mulle saa kyllä soittaa. Mä lähen aina mielelläni jonkun luokse kylään tai mun luokse voi aina tulla porisemaan teepannun kanssa kilpaa. 

Mutta ei tänään, tänään me levätään.

Ei kommentteja: