torstai 8. marraskuuta 2018

KH 7: 5 harrastusta

Lukeminen
Mie olen valehtelematta kyllä lukenut ihan hullun paljon siitä asti kun olen lukemaan oppinut. Edelleenkin rakkaimpia juttuja ja selkeesti myös aiheuttaa painavimmat muuttolaatikot, kun niitä kirjoja on tullut myöskin keräiltyä aika kiitettävästi. 

Elokuvat/sarjat/nämätällaset
Joo, omanlaista psykoosia näidenkin kohdalla kyllä ilmassa. Tavallaan jostain samoista syistä kuin lukemiseenkin (whii eskapismi), mutta ihan oma asiansa silti.

Käsityöt
Niin laidasta laitaan kun mahdollista. Hyvin pitkälti myös tulee työkseen tehtyä näitä nykyään aika paljon. Omilla käsillään asioiden tekeminen ja luominen on aika kiva fiilis. Varsinkin kun lopputuloksella voi vielä sitten ilahduttaa jotain toista tai itseään.

Kirjoittaminen
Selkeyttää ajatuksia ja on vaan mukavaa. Tulee kirjoteltua lyhyitä juttuja, runoja sekä sellaista päiväkirjamaista touhua. Hyvin pitkälti käsin. Kyllä tässä tietokoneellakin kirjoittamisessa on mukavia puolia, mutta kyllä se kynä kädessä tuntuu paljon paremmalta.

Matkustelu
Tykkään matkustelusta; uusien ja vanhojen paikkojen löytämisestä ja kokemisesta sekä ihan vaan oikeesti just siitä matkustamisesta. Bussissa tai junassa tai missä tahansa istumisesta ja maisemien tuijottelusta samalla kun ajatukset harhailee ja kuuntelee musiikkia. Todennäköisesti myös jotain tulee kirjoteltua. Hmm tässä ehkä jotenkin jopa yhdistyy osa näistä mun lempiharrastuksista.

Tässä on tullut heräteltyä pari kuukautta paria vanhaa harrastusta jotka on pariksi vuodeksi unohtunut, niinkö tämä blogin pitäminen sekä valokuvaus ja konsolipelit. Kaikenlaista siis löytyy. Jos mulla olis oma piha, niin puutarhahommat ilmestyis tähän listaan myös ihan samantien. Täytyy pitää itsensä hengissä, että voi jatkaa näiden asioiden puuhastelua.

Ei kommentteja: