keskiviikko 14. marraskuuta 2018

projekti-intoilua (ja työjuttuja kahdelta yöllä)

Oon hurjan innoissani muutamasta projektista, jotka tässä on tällä hetkellä kesken. On ollut vähän hankala olla jatkuvasti innoissaan opiskelunäytöistä ja niihin liittyvistä asioista, kun aikataulut painaa päälle ja niiden on vaan "pakko" edistyä. About kaikki mun näytöt on mielenkiintoisia projekteja ja tykkään niiden tekemisestä, mutta ties mikä asenneongelma taas vaan nostaa päätään, kun hoputetaan. Omasta aikataulustani en kuitenkaan ole myöhässä.

Mutta tässä samalla pyörii eräs kirjoitusprojekti, useampikin käsityöprojekti sekä muutamia valokuvaushommia. Ihanien ihmisten kanssa on ihana tehdä töitä, ja näiden juttujen tekeminen tekee elämästä vaan taas astetta miellyttävämpää.

Mie palkkatöideni kanssa teen tällä hetkellä jatkuvasti kaikenlaista projektihommaa, koska se nyt vaan on tuottajalle sellainen "paikka" johon helposti päätyy. En valita, enkä sano etteikö niissäkin hommissa olisi paljon hyviä puolia ja hyviä tyyppejä. Mutta. On silti monellakin tavalla vielä miellyttävämpää päästä myös itse mukaan siihen luovaan prosessiin sekä toteuttamaan sitä, omilla käsillään. Tuottajan työnkuvaan kuuluu muutakin kuin pelkästään näppäimistön näpyttämistä, mutta se on väkisinkin siitä kyllä iso osa. (Millään alalla sinänsä ei nykymaailmassa oikein pääse tietokoneista eroon, mutta se nyt ei ole asia johon alkaisin tässä vaiheessa paneutumaan tämän enempää.)

Saa olla käsittämättömän onnellinen, että on näin tyytyväinen työhönsä ja muuhun arkeen. Pääsee tekemään monipuolisia juttuja joita rakastaa. Täytyy olla kiitollinen itselleen ja elämälle siitä että on jaksanut tehdä töitä löytääkseen ja päästäkseen tähän pisteeseen. Se ei ole mikään itsestäänselvyys.

Ei kommentteja: