sunnuntai 1. tammikuuta 2012

to-do list

Tänä vuonna minä haluan

panostaa enemmän itseeni, tehdä paljon töitä ja opiskella täysillä, palata tanssiharrastukseen sekä valmentajaksi että omiin tanssiryhmiin, tanssia vesisateessa, saada ukkosella hienoja kuvia, liftata kettusiskon kanssa pohjoiseen asti, matkustella ulkomaille, käydä keikoilla, juopotella ja rehata, nauraa peilikuvalle, istua yöllä autossa, pelata paljon pelejä, juoda itseni pöydän alle, juoda muut pöydän alle, herätä vieraasta paikasta, unohtaa missä olen, ostaa liljoja, puhua pitkään puhelimessa, heittää kuperkeikkoja keskellä katua, rakastua uuteen kämppään ja kämppiksiin, unohtaa ajan kulun, nähdä kaukaisia kavereita, käydä jossain missä en ole koskaan käynyt, nähdä jonkun bändin livenä jota en ole koskaan nähnyt, löytää jonkun uuden mahtavan artistin, huutaa ääneni pois, käydä monilla festareilla, vetää aamukännit suunnittelematta, yllättää ihmisiä, saada yllätyksiä, valokuvata järjettömän paljon, juosta karkuun ongelmia, saada puhelimen jossa on aidot soittoäänet, käydä taas yksin elokuvissa, juoda siiderin ilman että alkaa ällöttää, nähdä kaikkia rakkaita mahdollisimman paljon, sulkea puhelimen viikoksi, hoitaa terveyttäni, olla murehtimatta, avata jonkun silmät elämälle, tehdä ison paperivalokuvatilauksen, itkeä onnesta, saada kaulakorun, ostaa kirjoja, haluan olla unohtamatta vanhoja tekemisiä ja ihmisiä, nähdä pikkusiskoja hurjasti enemmän, muistaa isoäitejä, piristää jonkun päivää, hymyillä koko naamalla, nauttia nostalgiasta ja elämän pienistä asioista ja tehdä yhtä mukavia asioita kuin tänä vuonna, sekä paljon enemmän.

Eniten kuitenkin haluan rakastaa elämää yhtä paljon kuin nyt. Uskoa itseeni ja olla ylpeä omasta itsestäni.
Lohduttavaa, helpottavaa, ilostuttavaa ja onnellista on se, että mulla on niin hyvä fiilis tulevasta vuodesta. Niiden asioiden, joihin voin vaikuttaa, en anna mennä pieleen.


ps. Kettusisko pesi muuton keskellä pyykkiä. Valkoisesta vaaleanpunaista. Me ollaanki aika vaalenpunaisina tulevasta vuodesta. Melkeen ällöttää tällanen odottava onnellisuus. Imelää.

Ja blogin kannalta tältä vuodelta sellaista, että haluun "perustaa" tänne sellasen "tässä hetkessä on hyvä olla" -systeemin, vähän tollaisia juttuja ku tuo runo tai mikä ikinä onkaan tuolla blogin vasemmassa reunassa. Onnellisia elämän pieniä hetkiä.

Keskellä muuttolaatikoita, paskaa ympäriinsä enemmän kuin järki sallii. Kettusiskon kanssa jätetty uusi vuosi täysin juhlimatta, oon laittoman onnellinen ton ihmisen olemassaolosta. Ilman krapulaa tai väsymystä vuosi 2012 vastaan. Ilmassa muutosta ja odotusta enemmän kuin pää tai sydän kestää. Vaikea pysyä paikallaan innosta. Sitä huomaa yksikseen hymyilevänsä tulevaisuudelle, hetkellisesti ilman pakosuunnitelmia. Pikkusiskoilta tekstiviestit ja isä soitti. Hymyilyttää niin paljon että naama repeää. Alle 24h uuteen kämppään. Vielä ei tunnu vuodelta 2012, but it's coming. Kovaa ja korkealta.

2 kommenttia:

elisa kirjoitti...

Moro.

Hyvä vuosi sulla tulossa! Itellä kans tulee niin tykkii koska päätin et tulee. Vois esim. ajaa pyörällä johonkin kauas tms.

Mietin vaa et kun meet liftaamaan niin onko sulla joku kääntöveitsi taskussa? Houkutteleva kulkuvaihtoehto anyways ::))

marrasaurinko kirjoitti...

Kyl, itseasiassa viimeksikin oli kääntöveitsi mukana :-----D naispuolisena liftaaminen on aina vähä arveluttavampaa, mut kovin montaa huonoa kokemusta ei oo omalle kohdalle sattunut, sen sijaan paljon positiivisia ^^

Ja jep, vuodesta tulee toivottavasti loistava, ainakin tuntuu siltä :)