maanantai 12. syyskuuta 2011

rovaniemi - hki

Joku vitun älypää kuorsaa korvan vieressä.
Kunnon nilkki ja kuorsaakin vielä unissaan. Voi elämän kevät.

Kun se oli hereillä, se piereskeli kokoajan ja lähenteli. Hyi helvetin vitun saatanan perse. Ja nyt kun se nukkuu, niin ilmaa tulee kovaäänisesti kummastakin päästä. Very fucking fantastic.
Ällöttää ihmiset jotka kuvittelee, että voi tehdä mitä vaan välittämättä muista. Ja kyllähän ne voi, mutta saako ne jotain kiksejä siitä, että aiheuttaa toisille oksettavan olon? Nojoo, kyllä mä tiedän että aika monetkin saa.
Kyllä munkin mielestä voi ja pitää tehdä ihan just niitä asioista, joita haluaa, mut ei toisten ihmisten kustannuksella. Ainakin se vituttaa kun tällaista osuu kohdalle. Eikä lopeteta vaikka sanotaan ensin ystävällisesti ja sitten vähemmän ystävällisesti. En mä halua tuntemattomille ihmisille (enkä tietenkään varsinkaan rakkaille) aiheuttaa tahallani paskaa fiilistä aiheettomasti. Ja tuntemattomat nyt on viattomia ja ties mitä. Suututtaa tollanen hiplaaminen ja toisen henkilökohtaisen alueen rikkominen noin oksettavasti ja kokoajan. Pysyis kaukana musta tai tulee turpiin ihan aiheestakin. But hey, that's just me.

Käskin ton aivokuolion menemään vessaan paskantamaan. En saatana tykkää peräilmasta, enkä oksettavien ihmisten lähentelystä.

Ei kommentteja: