keskiviikko 28. joulukuuta 2011

hippa 5v

Löysin tänään kirjeen, jonka oon isoäidin "pienellä" avustuksella kirjoittanut 5 vuotiaana itselleni luettavaks, kun oon 20. Kaikenlaisiin juttuihin sitä törmääkin kun pakkaa tavaroita.

"Moi! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin, sulla on paljon kavereita ja et asu enää kotona. (check!) Toivottavasti sulla on pitkät nätit hiukset ja hauska oma talo. (öhhhmm....) On varmaan kivaa olla aikuinen ja päättää itse, mitä laittaa seuraavana päivänä päälle! (ahhaha kuolen!) Toivottavasti sulla ei ole vielä lapsia, mut jos on, niin muista antaa niiden katsoa Disney-leffoja myös sillon kun ei sada, tai ei ole kipeä. (you bet! mut ei kyllä lapsia jumalauta......) Ois kiva, jos asuisit vaikka Päivärannassa, tai sitten ulkomailla! Onkohan mulla 20-vuotiaana rikas mies? (apuaaaaaaaa) Jos ei ole, niin voisit heti hankkia! (have to work on that....) Mammalta ja papalta terveisiä, että kylläpä pikkuneitiä naurattaa."

Arvot kohdallaan jo silleen 15 vuotta sitten. Huh onpas siitä aikaa. Nyt tuli vanha olo. Taidan mennä takas penkomaan laatikoita kröhm siis pakkaamaan, eikä sieltä löytyis lisää jotain jännää.

Pitäisköhän kirjoittaa kirje 40-vuotiaalle Hipalle? "OMFG YOU OLD FART, PLEASE DIE."

Ei kommentteja: