perjantai 23. joulukuuta 2011

joululahjaksi

En ole jouluihminen. Enemmänkin koko ajatus puistattaa ja tekisi mieli hävitä maailmankartalta pyhien ajaksi. Jos kuitenkin tekisin joululahjatoivelistan (omfg mikä sana!), niin se näyttäisi about tältä.

Rakas joulupukki,
tänä vuonna joululahjaksi haluaisin superkalenterin, jonka avulla saisin vuorokauteen enemmän tunteja. Teleportin, jolla voisin hyppiä paikasta toiseen ja nähdä kaukanakin asuvia ihmisiä usein. Lompakon, jossa olisi aina 20e seteli. Ihmeshampoon, jonka avulla hiukset kasvaisivat toooosi nopeesti. Puhelimen, jossa olisi aina akkua (ja aidot soittoäänet prkl!). Kynttilöitä, jotka eivät koskaan palaisi loppuun. Sekä tupakka-askin (punaista kiitos!), jossa olisi aina muutama rööki jäljellä.

Jos sinulla pukki kulta kuitenkin on tässä näin lähellä aattoa jo lievästi kiire, tyydyn tässä toisessa listassa oleviin asioihin ihan onnellisena, no hard feelings..

Rahaa. (Ah, aina yhtä persoonallinen toivomus.) Ainakin parit uudet haaremit ois kivat. Punaiset ois aika jees, kun joku sika ne oli ostanu jo auringosta ni en niitä itse saanut. Ei sillä et onneks olis ollu rahaakaan. Jollain toisella oli. Darn. Joku lahjakortti vuoden hiusväripaketteihin. Siinä tulis säästettyä tämän tytön kohdalla ihan perkeleesti. Matkakortille aikaa vuodeksi. Vuoden sisäiset matkat alkaen tammikuusta. Vittu se ois siistiä. Tosin sen verran hyvin itseni tunnen, et varmaan hukkaisin sen kortin sit vähintään pari kertaa kuukaudessa. Haluisin lisää peittoja. Kaks on jotenki tosi vähän, kaks lisää ni sit ois aika mukava määrä. Tyynyjä ei myöskään koskaan oo liikaa. Punasävyisiä! Semmosia lämpimän värisiä, ei mitää sinertävää! Ja loput voimas voit käyttää kirjojen, kynttilöiden, villasukkien ja korvakorujen keräämiseen.

Terveisin,
Hippa 20v.

Ei kommentteja: