tiistai 9. syyskuuta 2014

Päivä 6 - Minun päiväni

Kerrotaanpa vaikka tästä päivästä. No, on ollut vähä kummallinen päivä.

Viime yönä ei hirveesti tullut nukuttua, moni asia painoi mieltä ja oli aika todella kurja olo. Sinänsä olo kyl helpottu aamulla ku tuli herättyä aikaisin ku kettusisko nappas mukaan kauppaan ja sieltä sitten möyrin takas kämpille. Tuijottelin yhden leffan loppuun ja kymmenen jälkeen lähdinki sitten seikkailemaan ja hoitamaan asioita. Kaikenlaista epämääräistä ei niin kiinnostavaa paskaa, mutta tulipahan käveltyä melkein 5km ja pohdittua asioita näin päivänvalossakin. 

Pohdinta ehkä on ollut nyt tän päivän sana.

Tulin sitten kotia, häröilin tietokoneella, odottelin collia paikalle ja kettusiskokin tömisteli koulusta kotia. Collin kanssa höpöteltiin pari tuntia, ah ihana, ja sitten se lähti jatkamaan matkaansa. Tuli sovittua pari yökyläilyä tälle viikolle, tervetuloa telttaan. Myöskin festariteltta ja makuupussi tulee illan aikana takas kotiin. On ne vähän pidempään reissussa ollutkin kuin me.

Eilen ihan selkeesti iski syksymelankoliat päälle. Ihanaa. Mut aina tulee sellasella ryminällä et siitä tulee vähän sellanen ”ainii joo hupsis, tätähän tää on” –meininki. Tänään siihen on jo tottunut ja tää on parasta koko vuodessa. Puiden lehdet alkaa näyttää siltä et kohta mennään ja lujaa, enkä jaksais odottaa. Koko luonnon värikarnevaali on parasta mitä voi olla.

Tällä hetkellä aika kuluu tietokoneen näyttöä tuijotellessa ja vanhaa trancea kuunnellessa sekä lähen kohta kettusiskon luo kylään kahville, kuhan kahvi valmistuu. 

Noh, nyt meneekin loppu päivä sitten kofeiinipärinöissä enemmän tai vähemmän mietteissä. Tuo vaihtelevasti läsnäoleva poika tuossa vieressä syö tiikeritytön äidin tekemän omenapiirakan viimeistä palaa ja minä koitan selvittää miltä tuntuu keuhkosyöpä.

Ei kommentteja: