keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Päivä 7 - Paras

Paras vuodenaika on ihan just täällä. Tavallaan se jo on kun ajattelee sitä miten ihan viimeisen viikon aikana on kyllä ilmat viilentyneet. Ah kylläpä tätä on odotettu. Villapaidat, kynttilät, kirjat, melankolia, cmx, syksysateet, värikarnevaali luonnossa, iltojen hämärtyminen, pimeät yöt, luovuuskohtauksia useammin kuin missään muussa vaiheessa vuotta ja ah. Mie en kestä. Joidenkin puiden latvat jo kertoo aika selkeesti, että kohta kohta kohta kohta. Käkääk! Kahdet isot leffafestarit kuuluu tähän kesän loppuun (elokuun lopussa) ja syksyn alkuun (syyskuun lopussa), ja niiden välissä iskee joka vuosi aina se melankolia.

Oikeeta melankoliaa. Ei angstausta. Tietääköhän ihmiset edes sitä eroa?

Melankolia voi olla kovin kaunista. 

Meille saa tulla viettämään syysiltaa milloin vain, täältä löytyy melankolinen ilves ja kettu. Täällä ei olla masentuneita, eikä angstata vaikka se talvikin sieltä varmasti tulee. Mut ei mietitä sitä vielä, koska SYKSY!

Ja laitoin tänään tukkaa. Kihihi. Parastukkaikinä!

4 kommenttia:

Jenny K kirjoitti...

Hip hei!
Keijukahvilasta lehahdin tänne ja tämä postaus tuli mulle just nyt niin tarpeeseen. Eli kiitos.
Mä oon meinannu alkaa vaipuu vähän masennuksen puolelle kun ilmat viilentyny ja pimenee. Mi oon kuitenki kesänlapsi. Tää postaus sai miut kuitenki muistamaa juuri ton syksyn kauneuden. Ja sen kaiken, CMX:ää myöten, missä mielentiloissa ja tekemisen/olemisen tiloissa voi velloa masentelun sijaan. Jeiiii! :)

marrasaurinko kirjoitti...

Hei mahtavaa!

Syksyssä on tärkeetä se, et muistaa ottaa niin paljo rauhallisemmin ku kesällä, energiat tuntuu loppuvan huomattavasti nopeemmin ^^

Tarpeeksi vaan illanistujaisia joista saa voimaa ja seuraa ja muistaa et tää vuodenaika vaan on sellasta fiilistelyä villapaita päällä.

Ja tietysti sit myös vuodenaika jollon tulee ehkä istuttua enemmän kotona ni kaikki pikkuprojektit vaan vihdoinki vauhtiin :D

Jenny K kirjoitti...

Totta! Niiiiin totta!
Jos itse olet lisää villapaitakavereita vailla, niin minut saa lisäillä kyllä vaikka facekaveriksi. Sieltähän mi keijukahvilasta löydyn. ;)

marrasaurinko kirjoitti...

Eipä niitä villapaitakavereita voi koskaan olla liikaa >:)